Het is gelukt! Ik heb “de Tineke” gedaan! En dan nog binnen in huis! In de living!  

Geprofiteerd van een moment dat Rob buiten ons kot boodschappen moest gaan doen voor ons en zijn ouders…   

Van zodra hij de oprit af was ben ik WC rollen gaan halen in de berging ; heb ik alle stoelen aan de kant geschoven; mijn matje in de living gespreid; en -hoppaaaa- op de playknop geduwd van de “nieuwsbrief-WC-rol-workout”…

Jawadde.  Blij dat Rob mijn capriolen niet gezien heeft.  En dat ik deze keer alles wat breekbaar was ver genoeg opzij geschoven had. Echt waar : neem de nodige voorbereiden als je een Tineke doet! Kom achteraf niet zeggen dat ik jullie niet gewaarschuwd heb.  Serieus : “skaten” in de living…???  Dat zal allemaal wel te doen zijn als je die bewegingen een beetje elegant kan nadoen, maar er zijn ook minder flexibele KanActiefPlus-leden hoor Tineke! 

45 minuten (toch wel heerlijk) afzien later heb ik nog net de tijd om alle meubilair weer mooi op zijn plaats te schuiven en nog vlug te douchen voor Rob met de boodschappen terug binnen stapt.

“Awel, wat doet die toren WC rollen hier in de living?”

(Shit… Vergeten die terug in de berging-kast te steken…)

Gelukkig zijn het er 3 en al geen 4 meer want ik heb er na het turnen 1 nodig gehad om alle zweetdruppels op te deppen die in het ronde waren gevlogen, dus geraak ik nog net weg met de uitvlucht dat ik de voorraad in ’t toilet moet bijvullen en even afgeleid was door ’n telefoontje.

Ik ben er vrij zeker van dat hij toch geen roze websites leest en als jullie nu ook niet gaan klikken, komt alles -zoals steeds- gewoon goed, OK?