De eerste outdoor-les na vele maanden online-sporten was een lente-hit van jewelste. 

De vrolijke bende KanActiefplussers die zich deze avond op de speelplaats van Terbank verzamelde had veel weg van een uitgelaten kwetterende bende kinderen aan de start van een sportkamp. 

Gelukkig had “juf” Tineke een pittig programma voorzien! Van zodra de les begon, hadden de dames al hun adem nodig om zich het hele sportuur lang van de ene naar de andere kant van het grasveld te reppen voor het schitterend uiteenlopend oefeningenprogramma dat ze had voorbereid.  Ondanks de veilige afstanden en het grote actieveld, verloor Tineke niemand uit het oog en werd-waar nodig- aangemaand de juiste richting aan te houden of armen hoger en poep lager te richten! Zelfs de regenwolken die het halverwege de les even in hun hoofd kregen hun druppels boven deze blije bende te lossen, werden met onmiddellijke glans richting minder enthousiaste regio’s gestuurd!  

Wie vanavond niet alle hoeken van het gazon van Basisschool Terbank gezien, betrampeld, besprongen, behuppeld, en -na het planken- gekust heeft… was ‘niet aanwezig’…

Afwezigen hebben ‘altijd ongelijk’, maar niet bij KanActiefplus.  Bij KanActiefplus ben je -zelfs als je afwezig bent- ‘altijd in ons hart’!  En hopen we vooral dat je er de volgende keer wel bij kan zijn om even hard te genieten van het vrolijk samen outdoor afzien van deze avond!

Tot gauw, niet alleen online, maar eindelijk ook weer… ‘live’!

ANKE

Website by www.egoconsulting.be